A la carte

579551Restaurant


                        Triskel

Huinhovenstraat 2, 1820 Perk-Steenokkerzeel

0478/45.34.37.

restauranttriskel@gmail.com


IMG_7359
IMG_20190325_153723
IMG_7297_edited1
IMG_20190421_104525
IMG_20160219_213630
1782106_1463330940547170_1585089485_n
IMG_2293
bretagne 1
IMGA0570

Koude Voorgerechten.



Tomaat - garnaal (handgepelde noordzeegarnalen) seizoensgebonden          € 18,00

Slaatje met Schotse Highland Zalm                                                            € 17,00

Gerookte Schotse Highland  Zalm                                                              € 17,00


Warme Voorgerechten.


Soep van de dag                                                                                      €   7,00

Huisbereide kaaskroketten                                                                        € 13,00

Huisbereide garnaalkroketten                                                                    € 17,00

Duo van kroketten                                                                                   € 15,00

Scampi in oosterse wok                                                                            € 18,00

Kalfszwezeriken met champignons in Whiskey saus                                      € 21,00


Vleesgerechten.

                                                                          

                                                             

                                                                                                                             

Steak (Blauw-wit) natuur                                                                         € 21,00

Steak (Blauw-wit) saus naar keuze *                                                         € 23,50

Ierse Tussenrib (Hereford) met saus naar keuze *                                      € 28,00

Ierse Filet Pur (Hereford) met saus naar keuze *                                        € 30,00

Ierse Filet Pur (Hereford) geflambeerd met Whiskey of Cognac                    € 32,00

Filet pur van het paard met saus naar keuze *                                           € 28,00

Lamsfilet met Portosaus                                                                          € 27,00


* Peperroom, Champignonsaus of Béarnaise saus                     

                                                                                                                                                                 

Visgerechten.


Gebakken Zeetong (375 gr)                                                                  € 31,00

Gefileerde gebakken Zeetong (375 gr)                                                   € 32,50

Kabeljauwfilet met Mosterdsaus                                                            € 27,00


Desserten.


Crème Brûlée, Panna Cotta                                                                     €  8,00

Chocomousse, Duo Sorbets                                                                    €  8,00

Dame Blanche, Coupe Bresilienne                                                           €  8,00

Coupe Avocaat                                                                                     €  8,00

Coupe Vers Fruit                                                                                   €  9,00

Sabayon met ijs                                                                                    € 10,00






Reservatie verplicht in Coronatijd