A la carte

Restaurant

  Triskel     


Huinhovenstraat 2 te Perk-Steenokkerzeel


0478/45 34 37


restauranttriskel@gmail.com



Koude Voorgerechten.



Tomaat - garnaal (handgepelde noordzeegarnalen) seizoensgebonden        € 18,00

Slaatje met Schotse Highland Zalm                                                           € 17,00

Gerookte Schotse Highland  Zalm                                                              € 17,00


Warme Voorgerechten.


Soep van de dag                                                                                         €   7,00

Huisbereide kaaskroketten                                                                        € 13,00

Huisbereide garnaalkroketten                                                                    € 17,00

Duo van kroketten                                                                                      € 15,00

Scampi in oosterse wok                                                                              € 18,00

Kalfszwezeriken met champignons in Whiskey saus                                    € 21,00


Vleesgerechten.

                                                                          

                                                            

                                                                                                                            

Steak (Blauw-wit) natuur                                                                         € 21,00

Steak (Blauw-wit) saus naar keuze *                                                        € 23,50

Ierse Tussenrib (Hereford) met saus naar keuze *                                 € 28,00

Ierse Filet Pur (Hereford) met saus naar keuze *                                   € 30,00

Ierse Filet Pur (Hereford) geflambeerd met Whiskey of Cognac            € 32,00

Lamsfilet met Portosaus                                                                          € 27,00


* Pepperroom, Champignonsaus of Béarnaise saus                     

                                                                                                                                                                  

Visgerechten.


Gebakken Zeetong (375 gr)                                                                    € 31,00

Gefileerde gebakken Zeetong (375 gr)                                                   € 32,50

Kabeljauwfilet met Mosterdsaus                                                            € 27,00


Desserten.


Crème Brûlée, Panna Cotta                                                                     €  8,00

Chocomousse, Duo Sorbets                                                                    €  8,00

Dame Blanche, Coupe Bresilienne                                                           €  8,00

Coupe Avocaat                                                                                       €  8,00

Coupe Vers Fruit                                                                                   €  9,00

Sabayon met ijs                                                                                    € 10,00






Reservatie gewenst

COPYRIGHT ©  |   ALL RIGHTS RESERVED

PRIVACY STATEMENT   |   TERMS & CONDITIONS